Inzagi ngjitet në Serinë A, pason një tjetër ish-milanist

0

Misioni i ngjitjes në Serinë A me Venecian dështoi në gjysmëfinalet play-off, por gjithsesi Filipo Inzagi e fitoi betejën e vet. E mori Venecian në Serinë C, e ngjiti menjëherë në B dhe i shkoi pranë ngjitjes së dytë rresht.

Tani ish-sulmuesi legjendar ngjitet vetë në Serinë A, sepse ka firmosur për Bolonjën, duke pasur një tjetër ish-milanist, Roberto Donadonin.

Sot në mesditë Inzagi eshte paraqitur në qendrën stërvitore të Bolonjës, ka takuar drejtuesit dhe është familjarizuar me ambientet e klubit.

Në ditët e ardhshme do të firmoset kontrata dhe do të kryhet prezantimi.

You might also like

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.