De Gea, një artist!

0

Edhe një herë, David De Gea tregoi se është ndër portierët më të mirë në botë. Në Spanjë thonë që është më i miri, ndoshta kanë të drejtë. Reflekse prej maceje, shkathtësi, del mirë në krose dhe është shumë i zoti me këmbë. I kompletuar, me pak fjalë. Ashtu si Manuel Nojer, por gjermani më shumë po qëndron në spital se në fushë këto kohë.

Kundër Seviljes De Gea kreu 8 pritje, numri më i lartë që një portier i Mançester Junajtid ka regjistruar që prej  majit të vitit 2011, kur Edvin van der Sar kreu 8 pritje kundër Barcelonës.

You might also like

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.