Çuko: Ja çfarë ju ka thënë gjyqtari lojtarëve

0

Dritan Çuko, timonieri i Lushnje dha një deklaratë mjaft të fortë duke e akuzuar gjyqtarin, duke cituar se çfarë i kishin thënë lojtarët e tij.

s së parë ishim në ekuilibër dhe arritëm të shënonim. Gabimi na kushtoi shumë. Gjatë lojës ishte dhe një episod, arbitri ndoshta mendon se kemi rënë dhe i thotë lojtarëve tanë pse gëzoni te goli. Më pas kur humbi Rexhinaldo një rast i tha pse nuk e shënoi ky të dytin. Nuk ishte më futboll”.

“Ndeshja u vendos nga gjyqtari, kur thotë të tilla gjëra. Të na thonë dhe ne nëse është kështu t’i marrin pikët në tavolinë. Në pjesën e parë ishim në ekuilibër, por duke parë organikën që kishim në pjesën e  parë ishim shumë mirë”.

You might also like

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.