Video | Risi braziliane, Samba dhe nxehje njëkohësisht

0

Futbolli dhe kërcimi Samba janë dy ndër pasuritë kombëtare të Brazilit. Mesa duket përgatitësi teknik i klubit gjigant të Flamengos ka shpikur një nxehmje që inkorporon lëvizjet e Sambës.

Në përgatitjen para ndeshjes midis Flamengos dhe Korinithias, kamerat kapën një moment unik, ku lojtarët e Flamengos po bënin nxehmje, por në pamje të parë të krijohet ideja e një kërcimi amerikani-latin dhe jo ushtrimesh për të përgatitur muskujt.

You might also like

Leave A Reply

Your email address will not be published.