Browsing Tag

Samba

Video | Risi braziliane, Samba dhe nxehje njëkohësisht

Futbolli dhe kërcimi Samba janë dy ndër pasuritë kombëtare të Brazilit. Mesa duket përgatitësi teknik i klubit gjigant të Flamengos ka shpikur një nxehmje që inkorporon lëvizjet e Sambës. Në përgatitjen para ndeshjes midis Flamengos dhe…