Video | Ndodhi në Afrikë, ndërhyrja horror bën xhiron e botës

0

Futbollit nuk mund t’i mungojnë ndërhyrjet brutale, pasi vetë natyra e këtij sporti ku duhet të japësh maksimumin në çdo moment bën që në momente të veçanta të ketë dhe ndërhyrje që i pikasin më shumë filmave të arteve marciale sesa fushës së bleta.

Video që ka bërë xhiron e botës është ajo midis përfaqësueseve të moshave të Burundit dhe Tanzanisë, ku kapiteni i këtyre të fundit ka përfunduar menjëherë në tokë pas një ndërhyrje makabër që nuk shihet edhe në kafazet ku zhvillohen duelet e UFC-së.

You might also like
Leave A Reply

Your email address will not be published.