(VIDEO) Kryevepra e Zapakostës!

Kur mbërriti te Çelsi, tifozët blu nisën të pyesin veten: Po këtë, për çfarë e kemi marrë? Ndoshta, sot në mbrëmje mund të ketë ndërruar mendje. Në “Stamford Bridge” ka ardhur një perlë që do të ishte mëkat ta quanin vetëm gol… Po flasim për Davide Zapakostën dhe blerjën e tij për 30 milionë euro… Shikoni dhe gjykoni! A po, luante te Torino vjet!

https://www.youtube.com/watch?v=-63VXJGihR0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

where can i buy doxycycline over the counter buy doxycycline online