VIDEO | Gabimet në “modë”, shënohet goli më i çuditshëm në botë!

0

Në futboll ndonjëherë nuk mjafton vetëm dëshira apo talenti, por në momente të veçanta duhet dhe pak fat. Sigurisht, fati ndihmon më të mirin thuhet, por ka edhe raste kur ka përjashtime.

I tillë mund të thuhet se është rasti që do të sjellim më poshtë, pasi në një ndeshje femrash është realizuar ndoshta goli më i çuditshëm që keni parë. Edhe vetë autori e golit është e paqartë për mënyrën se si shënoi, pasi festa është e përmbajtur.

Ndoshta do u duhet për ta parë disa herë për ta kuptuar se si u realizua goli, por sigurisht vështirë se do ndodhë më që të shikoni një gol kaq të çuditshëm.

You might also like
Leave A Reply

Your email address will not be published.