VIDEO | “E gjetëm sulmuesin”, stërvitja e Shalkes është epike!

0

Shalke po stërvitet mes gjelbërimit dhe nuk është aspak çudi që në fushë “të debutojnë” kafshë të ndryshme. Këtë herë ka qenë radha e një maceje për të zbritur në tapetin e gjelbër.

Nuk dihet qëllimi i vërtetë i vizitës së saj, por në pamje duket se ardhur për të provuar topat e rinj dhe piketat. Ndërkohë, vetë klubi me shaka shkruan se e gjetën sulmuesin. Lojtarët nuk ngurojnë t’i ofrojnë dashuri.

You might also like

Leave A Reply

Your email address will not be published.