Tashmë merkato edhe në internet, lind platforma e re

Lëvizjet në merkato kanë qenë, janë dhe do të jenë gjithmonë të shumta. Një ide e re ka lindur për të ndihmuar klubet që të fitojnë kohë në negociatat e ndryshme për transferimin e lojtarëve.

Në Barcelonë është mbajtur një samit në lidhje me platformën e re të merkatos virtuale. “TransferRoom” ka paraqitur platformën dixhitale, aty ku kanë nënshkruar 150 klube. Disa prej tyre kanë dërguar përfaqësuesit e tyre, ndërsa kjo platformë do të shërbeje për të azhurnuar dhe përshpejtuar tratativat.

Klubet mund të abonohen në hapësirën e merkatos së internetit dhe mund të shkëmbejnë informacione mbi transferimet e lojtarëve nëpërmjet internetit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

where can i buy doxycycline over the counter buy doxycycline online