Browsing Tag

TransferRoom

Tashmë merkato edhe në internet, lind platforma e re

Lëvizjet në merkato kanë qenë, janë dhe do të jenë gjithmonë të shumta. Një ide e re ka lindur për të ndihmuar klubet që të fitojnë kohë në negociatat e ndryshme për transferimin e lojtarëve. Në Barcelonë është mbajtur një samit në…