Browsing Tag

Uanda

Ikardi ka një tjetër “benefit” nga Uanda

Bashkëshortja e Mauro Ikardi, Uanda Nara është njëkohësisht dhe menaxherja e tij. Edhe pse argjentinasi është i fokusuar ek përgatitjet për edicionin e ri, normalisht që ka kohë t'i dedikohet dhe familjes. Sigurisht që kur e ke…