Browsing Tag

Stadium

Prezantohet projekti i stadiumit, investim gjigant në Kosovë

Lajmet e mira nuk po kanë fund për futbollin në Kosovë. Ditën e sotme është prezantuar projekti i stadiumit të ri kombëtar. Impianti ri do të ndërtohet në afërsi të Drenasit dhe do të ketë një kapacitet prej 30 mijë vendesh. Ndërtimet…