Browsing Tag

Paulinjo

Kinën nuk e bëjnë as paratë, ja 5 yjet që duan largimin

Kampionati kinez i futbollit ka qenë një nga risitë më të çuditshme në futbollin botëror dhe paratë e investuar te ekipet aziatike kanë qenë stratosferike. Investimet e mëdha kanë parë yje të futbollit botëror të transferohen në…