Browsing Tag

Irlandë

Hije trukimi, kompanitë mbyllin bastet në kampionatin irlandez

Ndeshjet e trukuara vazhdojnë të jenë një problem shqetësues në të gjithë Europën. Së fundmi në një ndeshje në kampionatin irlandez është bllokuar nga shumica e kompanive të basteve ne Irlandë e Mbretërinë e Bashkuar. Bëhet fjalë për…

Gjetja e ekipit irlandez, futboll dhe muzikë “Reggae”!

Një nismë e veçantë dhe tepër interesante vjen nga kampionati irlandez i futbollit. Klubi i Bohemians FC, që garon në elitën e futbollit irlandez, ka vendosur të prodhojë disa uniforma të ekipit për tifozët që do të udhëtojnë në transferta.…