Browsing Tag

German Pezella

E kryer, Roma-Fiorentina gjejnë akord për shkëmbimin

Patrik Shik erdhi te Roma si një prej shpërthimeve të Serie A, por nuk paska qenë e shkruar që çeku të rezultojë i suksesshem në kryeqytet. Ai pritet të largohet këtë verë, me Leverkusen dhe Dortmund që kërkojnë shërbimet e tij. Një…