Browsing Tag

euro u21

Europiani U21 fillon nesër, Italia vjen me emra të frikshëm

Ditën e nesërme fillon edicioni i 22-të i Europianit të 21-vjeçarëve. Turneu prestigjioz zhvillohet në Itali dhe në të marrin pjesë 13 skuadra të ndara në tri grupe. Favoritët kryesorë të turneut janë të zotët e shtëpisë që kanë një skuadër…