VIDEO | Një ukrainas për Milanin, Sheva ia këshillon Maldinit

Quhet Vitali Mikolenko, është vetëm 20 vjeç dhe luan në krahun e majtë të mbrojtjes dhe…

VIDEO | Gol i pabesueshëm, talenti ukrainas thyen ligjet e fizikës

Heorhi Tsitaishvili është një ndër milionat të rinjtë e këtij planeti që ëndërrojnë të bëhen futbollistë…

where can i buy doxycycline over the counter buy doxycycline online