Browsing Tag

Davide Astori

Problemet e vjetra dhe vdekja e Astorit, dy mjekë nën akuzë!

Davide Astori humbi jetën në mënyrë të papritur me datë 4 mars të këtij viti. Ish-kapiteni i Fiorentinës ishte prekur nga “displasia aritmonegjike”, që vret qelizat e miokardit, duke shkaktuar probleme në zemër dhe një gjë e tillë është…

Vdekja e Astorit, rrëfimi prekës i bashkëshortes

Davide Astori nuk jeton më. Ish-kapiteni i Fiorentinës kishte një vajzë, Vitorian. Françeska Fioreti, bashkëshortja e italianit, do të duhet të bëjë përpara dhe ta përballojë dhimbjen. Rreth gjashtë muaj pas vdekjes së Astorit ajo ka…

Fiorentina e përjetëson Astorin, çfarë veprimi para Kievos!

Disa njerëz kanë lindur për të mos vdekur kurrë, të paktën në kujtimet e njerëzve. Një ndër ta është Davide Astori, i ndarë nga jetë më 4 mars të këtij vitit. Te Fiorentina kapiteni nuk harrohet dhe ka një mënyrë për ta përjetësuar atë.…