Browsing Tag

David Bekam

Devid Bekam ka punë me gjykatën, pezullohet gjashtë muaj

Devid Bekam i është dashur të dalë para gjykatës në Londër. Legjenda angleze është kapur nga kamerat e sigurisë rrugore duke përdorur celularin gjatë ngarjes së makinës. Ky veprim konsiderohet shumë i rrezikshën në Mbretërinë e Bashkuar dhe…