Browsing Tag

Amiri

Amiri presion Gjermanisë: Durimi im e ka një fund

Gjermania është një ndër shtetet që e ka mbështetur më së shumti multikulturalizmin. Kombëtarja gjermane është një shembull konkret. Futbollistë me origjinë, polake, shqiptare, sllave, afrikane dhe turke kanë luajtur së bashku me fanellën e…