Stadiumi i Partizanit po merr jetë

Përfundimi është ende larg dhe realisht vera e ardhshme është synimi madhor për mbylljen e punimeve, por Partizani është në rrugën e duhur me komplekdin e ri.

Klubi i kuq ka publikuar disa foto nga ecuria e punimeve dhe duket qartë se punët kanë avancuar ndjeshëm, aq sa një tribunë është ngritur.

Natyrisht, ka ende shumë punë, por zakonisht pjesa më e ndërlikuar janë punimet në themel dhe tashmë po ngrihen tribunat e stadiumit, përveçse po punohet në ndërtesat e tjera.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

where can i buy doxycycline over the counter buy doxycycline online