Stadium i ri në Vlorë, premtimi i Ramës

Në Vlorë do të ndërtohet një stadium i ri brenda 4 viteve të ardhshme. Ky është premtimi që kryeministri Edi Rama ka dhënë në Vlorë, ku ishte sot për një takim pune, ku pa nga afër edhe infrastrukturën sportive.

Rama shkoi në stadiumin Flamurtari, i shoqëruar nga kryetari i bashkisë, Dritan Leli, dhe presidenti i Flamurtarit, Sinan Idrizi.

Aty, Rama premtoi ndërtimin e stadiumit të ri të Vlorës mbi atë ekzistues, ndërkohë që të paktën ia ka dalë mbanë të bashkojë Lelin me Idrizin. Ky i fundit gjithnjë ka akuzuar bashkinë për mungesë interesi dhe korrektësie në marrëveshjen me investitorët turq të Flamurtarit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

where can i buy doxycycline over the counter buy doxycycline online