Stadium i ri në Vlorë, premtimi i Ramës

Në Vlorë do të ndërtohet një stadium i ri brenda 4 viteve të ardhshme. Ky është…

Privatizimi i Flamurtarit, debat mes Lelit dhe Haxhiut

Elton Nika Nuk ka pasur asnjë diskutim për privativizimin e Flamurtarit në mbledhjen e djeshme të…

where can i buy doxycycline over the counter buy doxycycline online