Projektligji, forma dhe formula e privatizimit të klubeve shqiptare

0

Privatizimi i klubeve shqiptare është një hap që duhet bërë sa më parë, ndërkohë që tanimë Ministria e Arsimit, Sportit dhe Rinisë prej mesit të shtatorit ka paraqitur projektligjin ku do ta bazohet kjo procedurë.

Jo vetëm kaq, por brenda harkut kohor të një viti të gjitha klubet që janë në pronësinë e Bashkive do të duhet të privatizohen. Për këtë është përcaktuar edhe formula dhe forma se si do të privatizohen klubet.

Sikurse dihet, në Superiore të gjitha klubet janë kthyer në SH.A, ndërkohë që edhe disa klubet të Kategorisë së Parë e kanë bërë diçka të tillë.

You might also like
Leave A Reply

Your email address will not be published.