Përjashtoi FSHF dhe Federatat e tjera! Nuk ka surpriza në zgjedhje, Fidel Ylli është presidenti i ri i KOKSH

0

Nuk ka surpriza, Fidel Ylli është presidenti i ri i KOKSH! Kjo asamble e ditës së sotme është kundërshtuar në gjithë këto kohë për dyshimet e mëdha që ngrinte në favorizimin e një kandidati të caktuar. Fillimisht duhet të rikujtojmë për përjashtimin e FSHF dhe Federatave të tjera që i kanë sjellë sukses Shqipërisë me anë të sportit, në mënyrë që situata e sotme të ishte më e kontrollueshme.

Gjithashtu është kërkuar edhe shtyrja e këtyre zgjedhjeve pasi janë afër atyre vendoreve, për të mos ndikim nga politika. Gjuha e përbashkët nuk do të arrihej dhe Fidel Ylli është shpallur presidenti i ri me 40 votat e fituara, ndërsa Vojo Malo ka marrë 12 vota, për ta mbyllur me 4 votat për Martin Bibën. /Sport Ekspres/

You might also like

Leave A Reply

Your email address will not be published.