Një ndeshje në një foto, Koliçi bën Supermenin

Shpesh një foto shkrepet për qejf, pa ndonjë plan në mendje, por del një perlë më vete.

Enea Koliçi postoi mbrëmë pas ndeshjes një foto me shokët e skuadrës, ku pa dashje përmbledh gjithçka: portieri në këmbë dhe i qeshur, shokët e tij thuajse të gjithë të vrenjtur e përtokë, duke nisur nga spanjolli Serran, dukshëm i trishtuar pas ndeshjes.

Për të qenë të ndershëm, Kukësi dha gjithçka dje, mund edhe të shënonte, por nëse humbi vetëm 1-0, merita ishte e Koliçit, portieri me 6 duar, sipas montazheve humoristike në rrjetet sociale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

where can i buy doxycycline over the counter buy doxycycline online