Nejmar-PSG, Liga Spanjolle refuzon pagesën e klauzolës!

Nejmar te PSG, 222 milionë euro Barcelonës, të gjithë të lumtur, apo jo?

Jo, në fakt, sepse rruga është ende e gjatë. Sulmuesi brazilian po mundohet të gjejë rrugën e largimit dhe pagesa e klauzolës nga vetë ai nuk është lejuar nga LaLiga spanjolle.

PSG dhe pronarët e klubit kanë depozituar shifrën në llogari të Nejmarit, në mënyrë që ta paguajë vetë klauzolën, por gjithçka është bllokuar nga LaLiga, me arsyetimin se kluazolat mund të paguhen vetëm nga klubet spanjolle dhe mbi të gjitha nuk dihet prejardhja e atij mali me pará.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

where can i buy doxycycline over the counter buy doxycycline online