Kombëtaret rajonale, FSHF zbardh kalendarin e turneut kuqezi

FSHF dhe konkretisht Drejtoria e Ekipeve Kombëtare prej kohësh kanë ngritur kombëtaret rajonale në qarqet më të mëdha në vend dhe kjo mënyrë pune krijon mundësinë për të evidentuar sa më shumë lojtarë të rinj. Kështu, nga e hëna do të nisë turneu i kombëtareve rajonale U13, U15 dhe U17. Më poshtë kalendari i ndeshjeve, i publikuar nga FSHF.

Triangolarja U13: Korça, Elbasani, Fieri (E hënë, 22 prill)
Fieri – Elbasani
Kompleksi sportiv “Shefqet Lamçja” Elbasan Mosha U-13 10:00

Korça – Fieri
Kompleksi sportiv “Shefqet Lamçja” Elbasan Mosha U-13 11:00

Elbasani – Korça
Kompleksi sportiv “Shefqet Lamçja” Elbasan Mosha U-13 12:00

Triangolarja U17: Tirana, Durrësi, Shkodra (E hënë, 22 prill)
Tirana – Durrësi
Qendra e ekipeve Kombëtare, Kamëz Mosha U-17 ora 10:00

Shkodra – Durrësi
Qendra e ekipeve Kombëtare, Kamëz Mosha U-17 ora 11:30

Tirana – Shkodra
Qendra e ekipeve Kombëtare, Kamëz Mosha U-17 ora 13:00

Triangolarja U17: Korça, Elbasani, Fieri (E martë, 23 prill)
Fieri – Elbasani
Kompleksi sportiv “Shefqet Lamçja” Elbasan Mosha U-17 10:00

Korça – Fieri
Kompleksi sportiv “Shefqet Lamçja” Elbasan Mosha U-17 11:30

Elbasani – Korça
Kompleksi sportiv “Shefqet Lamçja” Elbasan Mosha U-17 13:00

Triangolarja U15: Tirana, Durrësi, Shkodra (E martë, 23 prill)
Tirana – Durrësi
Qendra e ekipeve Kombëtare, Kamëz Mosha U-15 ora 10:00

Shkodra – Durrësi
Qendra e ekipeve Kombëtare, Kamëz Mosha U-15 ora 11:30

Tirana – Shkodra
Qendra e ekipeve Kombëtare, Kamëz Mosha U-15 ora 13:00

Triangolarja U15: Korça, Elbasani, Fieri (E mërkurë, 24 prill)
1. Fieri – Elbasani
Kompleksi sportiv “Shefqet Lamçja” Elbasan Mosha U-15 10:00

Korça – Fieri
Kompleksi sportiv “Shefqet Lamçja” Elbasan Mosha U-15 11:30

Elbasani – Korça
Kompleksi sportiv “Shefqet Lamçja” Elbasan Mosha U-15 13:00

Triangolarja U13: Tirana, Durrësi, Shkodra (E mërkurë, 24 prill)
Tirana – Durrësi
Qendra e ekipeve Kombëtare, Kamëz Mosha U-13 ora 10:00

Shkodra – Durrësi
Qendra e ekipeve Kombëtare, Kamëz Mosha U-13 ora 11:00

Tirana – Shkodra
Qendra e ekipeve Kombëtare, Kamëz Mosha U-13 ora 12:00

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

where can i buy doxycycline over the counter buy doxycycline online