Koha për rinovim, Barcelona ndryshon logon

Ditën e sotme klubi i Barcelonës ka prezantuar dizajnin e ri të logos së skuadrës. Studio dizenjuese që ndërtoi logon e re ka përfituar rreth 800000 euro. Ndryshimet janë minimale, por në dizajn detajet janë ato që bëjnë diferencën.

Pas miratimit nga bordi i anëtarëve të klubit, logo e re e Barcelonës do vihet në të gjitha produktet dhe godinat e kampionëve të Spanjës.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

where can i buy doxycycline over the counter buy doxycycline online