Kërçiku ndërron mendje, prishet marrëveshja me Kukësin

Ishte gjithçka e mbyllur, praktikisht, por natyrisht nëse nuk ka firma, gjithçka është me pikëpyetje. Dorian Kërçiku të paktën për 24 ishte i Kukësit, pasi arriti marrëveshjen verbale dhe pritej firma e prezantimi.

Asgjë e tillë nuk ndodhi. Kërçiku është nën kontratë me Tiranën dhe largimi ishte i varur edhe nga aprovimi i presidentit bardheblu Refik Halili.

Takimi është zhvilluar dhe Halili e ka bindur anësorin të qëndrojë te Tirana. Ky është versioni që ka mësuar gazeta, ndërsa nga Kukësi nuk ka pasur reagim.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

where can i buy doxycycline over the counter buy doxycycline online