FUND! Titulli i medias së njohur në Holandë i thotë të gjithë: Nga sot, Shqipëria është bërë pjesë e Europës

0

Nuk ishte thjeshtë një ndeshje futbolli ajo e zhvilluar në Tiranë, por shumë më tepër. Ishte një rritje për ekonominë e vendit, ishte një “pushtim” ku të huajt erdhën si kurrë më parë brenda një ditë të vetme, por mbi të gjitha, imazh.

Titulli më i spikatur i të gjithë këtyre ditëve vjen nga media holandeze, “NRC.NL”: “Nga sot, Shqipëria është bërë pjesë e Europës”. E gjitha kjo vjen falë fuqisë së futbollit. Me të drejtë, teksa finalja u transmetua në 155 vënde të botës dhe për herë të parë vendi ynë kishte interesin e gjithë shteteve të tjera. /Sport Ekspres/

You might also like
Leave A Reply

Your email address will not be published.