Diferenca shokuese midis një boksieri dhe një amatoreje, video do t’u habisë

Një ndër aftëistë kryesore që duhet të ketë një boksier profesionist janë reflekset e shpejta për t’iu shmangur grushteve të kundërshtarëve, pasi në boks një grusht i vetëm, mund hedhë poshtë punën e 12 raundeve.

Në një video të shpërndarë së fundmi në internet dallohet qartë diferenca shokuese midis një boksieri profesinionist dhe një kundërshtareje femër, që nuk është krejtësisht e patrajnuar.

Përgjatë të gjithë videos zonja nuk mund t’i prekë qoftë një qime floku boksierit tailandez, i cili është i pakapshëm me shmangiet e vazhdueshme.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

where can i buy doxycycline over the counter buy doxycycline online