Browsing Tag

Shkumbini-Luzi 2008

Një vend bosh në të Parën, ka një plan për Luzi-Shkumbini

Shkumbini dhe Luzi 2008 kanë një shans të dytë për t’u ngjitur në Kategorinë e Parë, kjo për shkak të vendit të lënë bosh nga Kamza e rrëzuar në të dytën. Peqinasit nuk ia dolën me Veleçikun, kurse kavajasit me Elbasanin. Tani luajnë mes…