Browsing Tag

Regbi

Shqipëria, me përfaqësuesen e saj në Serbi

Edhe pse futbolli është sporti më popullor në vendin tonë, së fundmi kanë nisur që të marrin terren dhe sportet e ndryshme. Së fundmi Shqipëria ka krijuar dhe Kombëtaren e saj të Regbis, e cila për të parën herë do të nisë aktivitetin e saj…