Browsing Tag

Aliti

Aliti shkëlqen: Rëndësi ka të luaj, pak rëndësi ka roli

Fidan Aliti sapo ka mbushur muajin në Korçë, por duket sikur ka një vit. Mbrojtësi i përfaqësues së Kosovës sot bëri mbrojtësin qendror dhe më pas atë të majtë, duke mos pasur fare luhatje në rendiment: “Për mua nuk ka rëndësi ku luaj,…