Kalendari i Kosovës/ Greqia vjen e para në tokën shqiptare në “shtatorin e bekuar”, “motorrët” ndizen ndaj Engin Firat

0

Kosova do të ketë një grup shumë të vështirë në Ligën e Kombeve, ndërsa është përballë emrave si Moldavia, Greqia dhe Sllovenia. “Sport Ekspres” ju sjellë edhe kalendarin e dardanëve sesi do të zhvillohen ndeshjet sa i përket datave dhe orareve, megjithëse FFK nuk i ka publikuar ende në faqe për t’i zyrtarizuar.

Por gjithçka është ndarë dhe dardanët do të udhëtojnë në transfertë ndaj Kombëtares të Engin Firat për të ndezur motorrët. Më pas do të kthehen në Kosovë, atje ku në 6 shtator presin Greqinë. Në “muajin e bekuar”, pasi në një datë më të afërt, saktësisht 4 shtator, Shqipëria do të arrinte që të mposhte helenët në 2004, duke i falur tifozëve emocione të papërshkrueshme. /Sport Ekspres/

3 shtator/ Moldavi-Kosova 20:45

6 shtator/ Kosova-Greqi 20:45

10 tetor/ Kosova-Sllovenia 20:45

13 tetor/ Greqi-Kosova 20:45

13 nëntor/ Sllovenia-Kosova 20:45

16 nëntor/ Kosova-Moldvia 20:45

You might also like

Leave A Reply

Your email address will not be published.