(VIDEO) Pushtuan Vjenën, serbët provokojnë Kosovën dhe Shqipërinë!

Ndoshta kaloi pa u dalluar, por tifozët serbë, të pranishëm 20 mijë vetë në Austri, për sfidën përballë skuadrës vendase, që u mund 3-2 në fund, në parakalimin e bërë në rrugët e Vjenës, të shoqëruar nga policia, në koret e tyre, kanë provokuar jashtë mase.

Ata kanë thërritur “Kosova është Serbi”,por edhe fyerje për shqiptarët… Një episod i radhës, që shton edhe më shumë urrejtjen ndaj një populli që përveç se të mendojë për nacionalizmin e sëmurë, nuk di të bëjë gjë tjetër. Shikoni pas minutës së parë (1:20)…

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

where can i buy doxycycline over the counter buy doxycycline online