(VIDEO) Nuk mësoi kurrë shqip, por himnin…

Xhani de Biazi nuk arriti të mësonte kurrë shqip… Sigurisht, për ta folur, pasi për ta kuptuar nuk e kishte problem, saqë në konferencat e vitit të fundit ndoshta do t’ia dilte edhe pa përkthyes aspak. Por, ajo që bëri përpara ndeshjeve të Europianit ishte padiskutim gjëja më e bukur. Në linjë direkte, me gazetarin Dritan Shakohoxha, do të këndonte himnin e Shqipërisë, edhe pse me vështirësi. Dora në zemër, koka lart dhe fjalët që dilmin spontanisht…

https://www.youtube.com/watch?v=1_nVR1X4aQQ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

where can i buy doxycycline over the counter buy doxycycline online