VIDEO | Fati ndihmon më të mirin? Rast vetëm për njerëzit me zemër të fortë

0

Në futboll duhet dhe pak fat ndonjëherë për të shënuar, ose për të evituar ndonjë gol. normalisht fati thuhet se është me më të mirin, por në videon që do sjellim më poshtë është e vështirë për të veçuar se me kë është fati.

Gabime të një pas njëshme, një rast që duhet të rrish me “zemër në dorë”, por edhe një rast që të bën vërtetë për të qeshur. Nga dalja e portierit, te mungesa e golit, në pak sekonda mund të ndodhë gjithçka.

You might also like
Leave A Reply

Your email address will not be published.