Video | Dramë në MotoGP, Rosi refuzon t’i japë dorën Markezit

0

Valentino Rosi dhe Mark Markes nuk ruajnë marrëdhënie të mira që prej përplasjes midis tyre në pistën e Sepangut në vitin 2015. Ndërsa përplasja tjetër midis tyre në pistën e Argjentinës gjatë këtij viti ka bërë që marrëdhëniet midis tyre të jenë më nxehura se kurrë.

Spanjolli Markez u mundua të sheshonte gjithçka gjatë konferencës së shtypit që i paraprin garës së Misanos. Por, Rosi nuk pranoi t’i jepte dorën rivalit  të tij duke thënë.

“Nuk e kuptoj se përse duhet të bëjmë paqe, midis nesh nuk ka asnjë problem, s’ka nevojë për shtrëngim duarsh”, tha “Doktori”, duke përdorur qartë ironinë në fjalët e tij.

You might also like

Leave A Reply

Your email address will not be published.