VIDEO/ Autobuzi i ekipit të Feynordit ndodhet në Tiranë, nën masat e rrepta të sigurisë policore

0

Autobuzi i ekipit të Feynordit ndodhet në Tiranë. “Sport Ekspres” ka siguruar një video teksa mjet i transportit të holandezëve lëviz në rrugët e kryeqytetit shqiptar, i ndjekur nga masat e rrepta të forcave policore.

Këto të fundit duhet të garantojnë sigurinë maksimale të miqëve dhe të evitojnë çdo përplasje të mundshme. Vlen të theksohet se shumë tifozë italianë kanë zbritur gjithashtu në kryeqytetin e Tiranës dhe ngacmimet e para kanë ardhur, teksa holandezët kanë urinuar mbi autobuzin e Romës. /Sport Ekspres/

You might also like
Leave A Reply

Your email address will not be published.