Tohir: Shes % kur të jetë momenti i duhur, jam biznesmen mos harroni!

0

Edhe pse Erik Tohir mban vetëm 30% të aksioneve tek Interi, ai vijon që të jetë presidenti i klubit zikaltër. Në një intervistë së fundmi ai ka pranuar se nuk ka shumë kushte për ata që duan të blejnë aksionet e tij, pro në të njëjtën kohë thotë se kjo gjë do të ndodhë në kohën e duhur, duke e arsyetuar me argumentin se ai është një biznesmen.

“Kur do të shes aksionet e mia? Mos harroni që unë jam një biznesmen dhe ku është një vendim i biznesit. Gjithnjë duam të arrijmë në kohën e duhur dhe të largohemi në kohën e duhur. Unë nuk kam kushte”.

“Gjithmonë mbani mend se unë jam ende presidenti i Interit, edhe pse vetëm aksionar i më pak se gjysmës së aksioneve” tha më pas për “IDN Times”. Siç duket Tohir nuk e ka ndërmend të largohet derisa në drejtimin e tij të vijë një ofertë financiare që ta kënaqë.

You might also like
Leave A Reply

Your email address will not be published.