Browsing Tag

Yuri Tielemans

Tilemans lë Monakon, refuzon Barcelonën për Premier Ligën

Juri Tilemans është një ndër lojtarët më të spikatur të Monakos dhe ndër talentet më premtues të futbollit. Belgu, prej dy vitesh aktivizohej në principatë, ku së fundmi ishte kthyer në lider dhe pavarësisht sezonit të keq të ekipit të tij,…