Browsing Tag

Verner

Verner-Real, presidenti i Lajpcigut kërkon kohë

A do të shitet Timo Verner te Real Madridi? Pronari i klubit të tij, RB Lajpcig, Oliver Minclaf, mendon që kjo nuk ka shans të ndodhë. Të paktën, jo për disa vite. “Verner ka një kontratë deri në vitin 2020 me ne dhe ndihet sikur peshku…