Browsing Tag

Vendimet 31 maj

Injoranca e Disiplinës nuk njeh kufij, dënimet e radhës

Komisioni i Disiplinës “ndez” kur ia ka qejfi dhe përgjithësisht i pëlqen të mbyllë stadiume në kategoritë inferiore. Kur vjen puna te Superiorja, ndonjëherë edhe harron të mblidhet. Ndodhi një javë më parë dhe tashmë merr pushimet për t’u…