Browsing Tag

Van Dajk

Van Dajk: Ka ardhur koha që Topin e Artë ta fitoj unë

Diskutimet për Topin e Artë akoma nuk e kanë arritur kulmin, me trofeun që do të jepet në fund të vitit kalendarik. Virxhil Van Dajk dhe Leo Mesi janë dy kandidatët kryesorë për të fituar çmimin më prestigjoz në nivelin personal. Në një…

E thotë një legjendë e kuqe: Mesi meriton “Topin e Artë”

Leo Mesi dhe Virxhil Van Dajk janë dy kandidatët kryesorë për të fituar çmimin më të madh individual, “Topin e Artë”. Të dy kanë bërë një sezon shumë të mirë dhe opinioni sportiv është ndarë në dy kampe. Shumë personalitete kanë folur mbi…

“Van Dijk meriton Topin e Artë”, flet legjenda e Brazilit

Van Dijk apo Mesi për “Topin e Artë”. Kjo do të jetë çështja, që do të na ndjekë deri në zbardhjen e fituesit në fillim të vitit të ardhshëm. Mesi ka bërë një sezon individual të çmendur. Ai ka mbuluar më shumë se gjysmën e punës te…