Browsing Tag

Transferimie

Lëvizjet më të çuditshme te merkatos së verës

Merkatoja e verës ka mbaruar dhe pothuajse të gjithë lojtarët e lirë kanë firmosur gjatë javës që sapo lamë pas. Transferimet e lojtarëve zakonisht ndjekin një rrjedhë logjike, por sigurisht ka dhe përjashtime. Gjatë muajve të fundit…