Arrihet marrëveshja, Garsia ndeshet ndaj Spens në muajin mars

Është arritur më në fund marrëveshja për duelin midis boksierëve Eroll Spens dhe Majki Garsia. Në…

where can i buy doxycycline over the counter buy doxycycline online