Çmendet Njukasëll, dy blerje big në ditën e fundit

Sot është dita e fundit e merkatos së janarit dhe normalisht lëvizjet janë të shumta. Premier…

Çelsi dhe mallkimi i janarit, 137.1 milionë euro për “dështime”

Çelsi është një ndër klubet që njihet për potencial ekonomik dhe për shpenzimet e shumta që…

where can i buy doxycycline over the counter buy doxycycline online